ОН предупреди дека референдумот во Ирачки Курдистан може да има дестабилизирачки ефект - А1он
Почетна Свет ОН предупреди дека референдумот во Ирачки Курдистан може да има дестабилизирачки ефект
Свет

ОН предупреди дека референдумот во Ирачки Курдистан може да има дестабилизирачки ефект

25/09/2017 - 22:07 199 прегледи
ОН предупреди дека референдумот во Ирачки Курдистан може да има дестабилизирачки ефект