Бела куќа: Апсурдно е тврдењето дека САД објавиле војна на Северна Кореја - А1он
Почетна Свет Бела куќа: Апсурдно е тврдењето дека САД објавиле војна на Северна Кореја
Свет

Бела куќа: Апсурдно е тврдењето дека САД објавиле војна на Северна Кореја

25/09/2017 - 21:14 176 прегледи
Бела куќа: Апсурдно е тврдењето дека САД објавиле војна на Северна Кореја