ДПА на Мендух Тачи се повлекува од изборите за градоначалник на Струга - А1он
Почетна Актуелно ДПА на Мендух Тачи се повлекува од изборите за градоначалник на Струга
Актуелно

ДПА на Мендух Тачи се повлекува од изборите за градоначалник на Струга

25/09/2017 - 20:42 1,557 прегледи
ДПА на Мендух Тачи се повлекува од изборите за градоначалник на Струга