Ирак и Турција започнаа заеднички воени вежби на заедничката граница - А1он
Почетна Свет Ирак и Турција започнаа заеднички воени вежби на заедничката граница
Свет

Ирак и Турција започнаа заеднички воени вежби на заедничката граница

25/09/2017 - 20:17 144 прегледи
Ирак и Турција започнаа заеднички воени вежби на заедничката граница