Екипата на филмот „Сенки над Балканот“ претставена на ИФФК „Браќа Манаки“ - А1он
Почетна Култура Екипата на филмот „Сенки над Балканот“ претставена на ИФФК „Браќа Манаки“
Култура

Екипата на филмот „Сенки над Балканот“ претставена на ИФФК „Браќа Манаки“

25/09/2017 - 15:26 269 прегледи
Екипата на филмот „Сенки над Балканот“ претставена на ИФФК „Браќа Манаки“