Системите на 21 сојузна држава во САД биле цел на хакери пред ланските избори - А1он
Почетна Свет Системите на 21 сојузна држава во САД биле цел на хакери пред ланските избори
Свет

Системите на 21 сојузна држава во САД биле цел на хакери пред ланските избори

24/09/2017 - 12:35 74 прегледи
Системите на 21 сојузна држава во САД биле цел на хакери пред ланските избори