Вистината е поголема и од светлината, но кој може и сака да ја види - А1он
Почетна Колумни Вистината е поголема и од светлината, но кој може и сака да ја види
Колумни

Вистината е поголема и од светлината, но кој може и сака да ја види

24/09/2017 - 10:09 2,771 прегледи
Вистината е поголема и од светлината, но кој може и сака да ја види