Група од 168 илегални мигранти пристигнаа пеш од Грција во Турција - А1он
Почетна Регион Група од 168 илегални мигранти пристигнаа пеш од Грција во Турција
Регион

Група од 168 илегални мигранти пристигнаа пеш од Грција во Турција

24/09/2017 - 10:00 118 прегледи
Група од 168 илегални мигранти пристигнаа пеш од Грција во Турција