СДСМ: Груевски, Трајановски и ВМРО-ДПМНЕ не може да понудат нова ера, доказ за тоа беше празната сала за време на говорот на Груевски - А1он
Почетна Актуелно СДСМ: Груевски, Трајановски и ВМРО-ДПМНЕ не може да понудат нова ера, доказ за тоа беше празната сала за време на говорот на Груевски
Актуелно

СДСМ: Груевски, Трајановски и ВМРО-ДПМНЕ не може да понудат нова ера, доказ за тоа беше празната сала за време на говорот на Груевски

23/09/2017 - 14:34 925 прегледи
СДСМ: Груевски, Трајановски и ВМРО-ДПМНЕ не може да понудат нова ера, доказ за тоа беше празната сала за време на говорот на Груевски