Експерти ќе одлучуваат дали треба да се гради новата зграда за интерни клиники во Клиничкиот центар - А1он
Почетна Актуелно Експерти ќе одлучуваат дали треба да се гради новата зграда за интерни клиники во Клиничкиот центар
Актуелно

Експерти ќе одлучуваат дали треба да се гради новата зграда за интерни клиники во Клиничкиот центар

23/09/2017 - 12:44 159 прегледи
Експерти ќе одлучуваат дали треба да се гради новата зграда за интерни клиники во Клиничкиот центар