Гелова Стојанова: Владата со лошата политика ги демотивира странските инвеститори - А1он
Почетна Економија Гелова Стојанова: Владата со лошата политика ги демотивира странските инвеститори
Економија

Гелова Стојанова: Владата со лошата политика ги демотивира странските инвеститори

23/09/2017 - 12:13 87 прегледи
Гелова Стојанова: Владата со лошата политика ги демотивира странските инвеститори