Затуроска: Како е можно „Санос“ со три вработени да произведе 5 автобуси? - А1он
Почетна Економија Затуроска: Како е можно „Санос“ со три вработени да произведе 5 автобуси?
Економија

Затуроска: Како е можно „Санос“ со три вработени да произведе 5 автобуси?

23/09/2017 - 12:04 1,183 прегледи
Затуроска: Како е можно „Санос“ со три вработени да произведе 5 автобуси?