СДСМ: Просечната плата во јуни и јули е зголемена за 2 отсто во однос на истиот период минатата година - А1он
Почетна Економија СДСМ: Просечната плата во јуни и јули е зголемена за 2 отсто во однос на истиот период минатата година
Економија

СДСМ: Просечната плата во јуни и јули е зголемена за 2 отсто во однос на истиот период минатата година

22/09/2017 - 18:51 383 прегледи
СДСМ: Просечната плата во јуни и јули е зголемена за 2 отсто во однос на истиот период минатата година