Груевски, да беше „жива“ А1, ќе гостуваше само во емисијата „Бисери“

Парадоксот на нашата земја. Од една страна Рамкоска со својата животна голгота, од друга страна егзекуторот Никола. Ги делеа само неколку часа, неколку бројки од далечинскиот управувач, синото и црвеното студио…

Сега разбирам зошто оваа жена по шест години се` уште се чувствува дека не е на слобода.

Така е! А ти, Никола, си само уште еден доказ дека еглонил форте е плацебо или ти го мешаат со несодветни антидепресиви кои исклучуваат користење одредени антипсихотици.

Ако ти се направи добра психолошка анализа, допрва ќе ти треба потсетник, Никола. Нус- ефектите се деменција, не само обична заборавеност. Треморот пак,… е за него си знаеш…

Имаш заглавено во флоскули и плеоназми, но сепак јас се прашувам како се` уште си на ТВ екраните.

Да беше „жива“ А1, ти би требало да гостуваш само во една емисија со наслов „Бисери“…

Дејан Блажески

Би можело да ве интересира

Реален здравствен систем, а не експлодирана ракета на годината-петарда

A1on

Погледот на Балканот кон Брисел, а намигнувањето кон Москва не е добра можност

А1он

Блажески: Солза, лажеш, ти никогаш не би се качила на гајби и буриња, освен ако не мислиш дека тие се мостот до удобна фотеља

A1on

Македонските политичари да не се прават Англичани пред Тереза Меј

A1on

Врне во душите на македонскиот народ, ама здравството нема да потоне

A1on

Азески, време е да се пензионираш, заедно со својот дијалект!

A1on