Индонезија го подигна нивото на опасност од вулканот Агунг - А1он
Почетна Свет Индонезија го подигна нивото на опасност од вулканот Агунг
Свет

Индонезија го подигна нивото на опасност од вулканот Агунг

18/09/2017 - 19:28 67 прегледи
Индонезија го подигна нивото на опасност од вулканот Агунг