Театарот за деца и младинци освои две награди на Меѓународниот фестивал за кукларство во Подгорица - А1он
Почетна Култура Театарот за деца и младинци освои две награди на Меѓународниот фестивал за кукларство во Подгорица
Култура

Театарот за деца и младинци освои две награди на Меѓународниот фестивал за кукларство во Подгорица

18/09/2017 - 11:48 52 прегледи
Театарот за деца и младинци освои две награди на Меѓународниот фестивал за кукларство во Подгорица