Шеснаесет милиони евра за активни мерки за вработување до крајот на годинава - А1он
Почетна Македонија Шеснаесет милиони евра за активни мерки за вработување до крајот на годинава
Македонија

Шеснаесет милиони евра за активни мерки за вработување до крајот на годинава

14/09/2017 - 13:20 73 прегледи
Шеснаесет милиони евра за активни мерки за вработување до крајот на годинава