Костовски: По кои услови Ѓорѓи Георгиевски е избран за директор на Бирото за јавни набавки - А1он
Почетна Македонија Костовски: По кои услови Ѓорѓи Георгиевски е избран за директор на Бирото за јавни набавки
Македонија

Костовски: По кои услови Ѓорѓи Георгиевски е избран за директор на Бирото за јавни набавки

14/09/2017 - 13:07 791 прегледи
Костовски: По кои услови Ѓорѓи Георгиевски е избран за директор на Бирото за јавни набавки