Претседателот Иванов се сретна со командантот на Националната гарда на Вермонт, Стивен Креј - А1он
Почетна Македонија Претседателот Иванов се сретна со командантот на Националната гарда на Вермонт, Стивен Креј
Македонија

Претседателот Иванов се сретна со командантот на Националната гарда на Вермонт, Стивен Креј

14/09/2017 - 13:03 25 прегледи
Претседателот Иванов се сретна со командантот на Националната гарда на Вермонт, Стивен Креј