ЛДП на локалните избори ќе настапи заедно со СДСМ - А1он
Почетна Македонија ЛДП на локалните избори ќе настапи заедно со СДСМ
Македонија

ЛДП на локалните избори ќе настапи заедно со СДСМ

14/09/2017 - 12:54 80 прегледи
ЛДП на локалните избори ќе настапи заедно со СДСМ