Митко Тилевски кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалничката фунција во Охрид - А1он
Почетна Македонија Митко Тилевски кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалничката фунција во Охрид
Македонија

Митко Тилевски кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалничката фунција во Охрид

14/09/2017 - 12:50 225 прегледи
Митко Тилевски кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалничката фунција во Охрид