Санација на главниот испусен вентил на акумулацијата Калиманци - А1он
Почетна Македонија Санација на главниот испусен вентил на акумулацијата Калиманци
Македонија

Санација на главниот испусен вентил на акумулацијата Калиманци

14/09/2017 - 12:22 23 прегледи
Санација на главниот испусен вентил на акумулацијата Калиманци