Комисијата за култура ги усвои измените на Законот за употреба на македонскиот јазик во прво читање - А1он
Почетна Култура Комисијата за култура ги усвои измените на Законот за употреба на македонскиот јазик во прво читање
Култура

Комисијата за култура ги усвои измените на Законот за употреба на македонскиот јазик во прво читање

14/09/2017 - 12:32 34 прегледи
Комисијата за култура ги усвои измените на Законот за употреба на македонскиот јазик во прво читање