Врховен ќе расправа за Звонко Костовски и за замрзнување на имотот на ВМРО-ДПМНЕ - А1он
Почетна Македонија Врховен ќе расправа за Звонко Костовски и за замрзнување на имотот на ВМРО-ДПМНЕ
Македонија

Врховен ќе расправа за Звонко Костовски и за замрзнување на имотот на ВМРО-ДПМНЕ

14/09/2017 - 10:29 152 прегледи
Врховен ќе расправа за Звонко Костовски и за замрзнување на имотот на ВМРО-ДПМНЕ