Пенс: САД и ЕУ ќе работат на остварување на евроатлантските амбиции на Западен Балкан - А1он
Почетна Свет Пенс: САД и ЕУ ќе работат на остварување на евроатлантските амбиции на Западен Балкан
Свет

Пенс: САД и ЕУ ќе работат на остварување на евроатлантските амбиции на Западен Балкан

14/09/2017 - 09:23 13 прегледи
Пенс: САД и ЕУ ќе работат на остварување на евроатлантските амбиции на Западен Балкан