Тачи: Демаркацијата на границата е само косовско прашање, треба да се усвои - А1он
Почетна Регион Тачи: Демаркацијата на границата е само косовско прашање, треба да се усвои
Регион

Тачи: Демаркацијата на границата е само косовско прашање, треба да се усвои

14/09/2017 - 08:57 54 прегледи
Тачи: Демаркацијата на границата е само косовско прашање, треба да се усвои