Димитров: Македонија се надева дека направи доволно да ја убеди ЕУ да почне пристапни преговори - А1он
Почетна Македонија Димитров: Македонија се надева дека направи доволно да ја убеди ЕУ да почне пристапни преговори
Македонија

Димитров: Македонија се надева дека направи доволно да ја убеди ЕУ да почне пристапни преговори

14/09/2017 - 08:38 230 прегледи
Димитров: Македонија се надева дека направи доволно да ја убеди ЕУ да почне пристапни преговори