Последен ден за поднесување кандидатски листи за локалните избори - А1он
Почетна Актуелно Последен ден за поднесување кандидатски листи за локалните избори
Актуелно

Последен ден за поднесување кандидатски листи за локалните избори

14/09/2017 - 08:37 271 прегледи
Последен ден за поднесување кандидатски листи за локалните избори