Промоција на книгата „Тело одречено од пливање“, наградена на Рациновите средби 2017 - А1он
Почетна Култура Промоција на книгата „Тело одречено од пливање“, наградена на Рациновите средби 2017
Култура

Промоција на книгата „Тело одречено од пливање“, наградена на Рациновите средби 2017

14/09/2017 - 08:28 12 прегледи
Промоција на книгата „Тело одречено од пливање“, наградена на Рациновите средби 2017