Предлог законот за употреба на јазиците на пленарна седница - А1он
Почетна Македонија Предлог законот за употреба на јазиците на пленарна седница
Македонија

Предлог законот за употреба на јазиците на пленарна седница

14/09/2017 - 08:11 32 прегледи
Предлог законот за употреба на јазиците на пленарна седница