Антонио Гутереш: Рохинџите се соочуваат со катастрофална хуманитарна ситација - А1он
Почетна Свет Антонио Гутереш: Рохинџите се соочуваат со катастрофална хуманитарна ситација
Свет

Антонио Гутереш: Рохинџите се соочуваат со катастрофална хуманитарна ситација

13/09/2017 - 20:53 53 прегледи
Антонио Гутереш: Рохинџите се соочуваат со катастрофална хуманитарна ситација