ЕУ ќе одвои 1,2 милијарди евра помош за Италија по земјотресите - А1он
Почетна Свет ЕУ ќе одвои 1,2 милијарди евра помош за Италија по земјотресите
Свет

ЕУ ќе одвои 1,2 милијарди евра помош за Италија по земјотресите

13/09/2017 - 19:51 29 прегледи
ЕУ ќе одвои 1,2 милијарди евра помош за Италија по земјотресите