ВИДЕО: Потпишан Договор за настап на локалните избори помеѓу партиите што се дел од коалицијата предводена од СДСМ - А1он
Почетна Актуелно ВИДЕО: Потпишан Договор за настап на локалните избори помеѓу партиите што се дел од коалицијата предводена од СДСМ
Актуелно

ВИДЕО: Потпишан Договор за настап на локалните избори помеѓу партиите што се дел од коалицијата предводена од СДСМ

13/09/2017 - 20:05 4,557 прегледи