Заев вети средства за Сојузот на борци на Република Македонија за да продолжи да се негува традицијата и афирмираат придобивките од НОБ - А1он
Почетна Македонија Заев вети средства за Сојузот на борци на Република Македонија за да продолжи да се негува традицијата и афирмираат придобивките од НОБ
Македонија

Заев вети средства за Сојузот на борци на Република Македонија за да продолжи да се негува традицијата и афирмираат придобивките од НОБ

13/09/2017 - 18:15 133 прегледи
Заев вети средства за Сојузот на борци на Република Македонија за да продолжи да се негува традицијата и афирмираат придобивките од НОБ