Повеќе од 20 илјади луѓе евакуирани во Москва поради анонимни пријави за бомба - А1он
Почетна Актуелно Повеќе од 20 илјади луѓе евакуирани во Москва поради анонимни пријави за бомба
Актуелно

Повеќе од 20 илјади луѓе евакуирани во Москва поради анонимни пријави за бомба

13/09/2017 - 18:08 217 прегледи
Повеќе од 20 илјади луѓе евакуирани во Москва поради анонимни пријави за бомба