Соопштение од Министерството за правда за уверенијата за казнена евиденција при поднесување кандидатски листи - А1он Advertisement
Почетна Македонија Соопштение од Министерството за правда за уверенијата за казнена евиденција при поднесување кандидатски листи
Македонија

Соопштение од Министерството за правда за уверенијата за казнена евиденција при поднесување кандидатски листи

13/09/2017 - 17:22 199 прегледи
Соопштение од Министерството за правда за уверенијата за казнена евиденција при поднесување кандидатски листи