Делев: СДСМ ги брка странските инвеститори, што ќе ја намали просечната плата - А1он
Почетна Економија Делев: СДСМ ги брка странските инвеститори, што ќе ја намали просечната плата
Економија

Делев: СДСМ ги брка странските инвеститори, што ќе ја намали просечната плата

13/09/2017 - 16:51 116 прегледи
Делев: СДСМ ги брка странските инвеститори, што ќе ја намали просечната плата