СДСМ: Коце Трајановски ќе остане запаметен како најголемиот уништувач на градското зеленило - А1он
Почетна Македонија СДСМ: Коце Трајановски ќе остане запаметен како најголемиот уништувач на градското зеленило
Македонија

СДСМ: Коце Трајановски ќе остане запаметен како најголемиот уништувач на градското зеленило

13/09/2017 - 16:14 620 прегледи
СДСМ: Коце Трајановски ќе остане запаметен како најголемиот уништувач на градското зеленило