Средба на вицепремиерот Османи со генералниот директор за европска соработка од холандското МНР - А1он
Почетна Македонија Средба на вицепремиерот Османи со генералниот директор за европска соработка од холандското МНР
Македонија

Средба на вицепремиерот Османи со генералниот директор за европска соработка од холандското МНР

13/09/2017 - 16:09 42 прегледи
Средба на вицепремиерот Османи со генералниот директор за европска соработка од холандското МНР