Одобрено поставување споменик на Солжењицин во Москва - А1он
Почетна Култура Одобрено поставување споменик на Солжењицин во Москва
Култура

Одобрено поставување споменик на Солжењицин во Москва

13/09/2017 - 15:52 34 прегледи
Одобрено поставување споменик на Солжењицин во Москва