Курц: Без доволно добро познавање на германскиот јазик, децата нема да можат да се запишат во училиште - А1он
Почетна Свет Курц: Без доволно добро познавање на германскиот јазик, децата нема да можат да се запишат во училиште
Свет

Курц: Без доволно добро познавање на германскиот јазик, децата нема да можат да се запишат во училиште

13/09/2017 - 15:51 65 прегледи
Курц: Без доволно добро познавање на германскиот јазик, децата нема да можат да се запишат во училиште