ЕП инсистира на построги контроли при извозот на оружје од ЕУ - А1он
Почетна Свет ЕП инсистира на построги контроли при извозот на оружје од ЕУ
Свет

ЕП инсистира на построги контроли при извозот на оружје од ЕУ

13/09/2017 - 15:51 12 прегледи
ЕП инсистира на построги контроли при извозот на оружје од ЕУ