ВМРО-ДПМНЕ: Целта на Заев е да овозможи што е можно поголемо ширење на бизнисите на своите роднини - А1он
Почетна Економија ВМРО-ДПМНЕ: Целта на Заев е да овозможи што е можно поголемо ширење на бизнисите на своите роднини
Економија

ВМРО-ДПМНЕ: Целта на Заев е да овозможи што е можно поголемо ширење на бизнисите на своите роднини

13/09/2017 - 15:47 95 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ: Целта на Заев е да овозможи што е можно поголемо ширење на бизнисите на своите роднини