ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори - А1он
Почетна Македонија ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори
Македонија

ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори

13/09/2017 - 15:09 30 прегледи
ОБСЕ/ОДИХР со 336 набљудувачи ќе ги мониторира локалните избори