Кампањата „Јас внимавам“ во септември фокусирана на „брзината пропишана на сообраќајните знаци на патот“ - А1он
Почетна Македонија Кампањата „Јас внимавам“ во септември фокусирана на „брзината пропишана на сообраќајните знаци на патот“
Македонија

Кампањата „Јас внимавам“ во септември фокусирана на „брзината пропишана на сообраќајните знаци на патот“

13/09/2017 - 15:00 115 прегледи
Кампањата „Јас внимавам“ во септември фокусирана на „брзината пропишана на сообраќајните знаци на патот“