Во Прилеп по 4. пат ќе се организира велосипедскиот настан „Тура преку Слива“ - А1он
Почетна Спорт Во Прилеп по 4. пат ќе се организира велосипедскиот настан „Тура преку Слива“
Спорт

Во Прилеп по 4. пат ќе се организира велосипедскиот настан „Тура преку Слива“

13/09/2017 - 14:53 18 прегледи
Во Прилеп по 4. пат ќе се организира велосипедскиот настан „Тура преку Слива“