Конкурси за поезија и плакат во рамки на „Сто илјади поети за промена“ - А1он
Почетна Култура Конкурси за поезија и плакат во рамки на „Сто илјади поети за промена“
Култура

Конкурси за поезија и плакат во рамки на „Сто илјади поети за промена“

13/09/2017 - 14:30 83 прегледи
Конкурси за поезија и плакат во рамки на „Сто илјади поети за промена“