Намален родот на лозјата за 70 отсто поради зимското и пролетното мрзнење - А1он
Почетна Економија Намален родот на лозјата за 70 отсто поради зимското и пролетното мрзнење
Економија

Намален родот на лозјата за 70 отсто поради зимското и пролетното мрзнење

13/09/2017 - 13:45 166 прегледи
Намален родот на лозјата за 70 отсто поради зимското и пролетното мрзнење