Одбиено барањето на ВМРО-ДПМНЕ, Законот за употреба на јазиците да биде тргнат од дневен ред - А1он
Почетна Актуелно Одбиено барањето на ВМРО-ДПМНЕ, Законот за употреба на јазиците да биде тргнат од дневен ред
Актуелно

Одбиено барањето на ВМРО-ДПМНЕ, Законот за употреба на јазиците да биде тргнат од дневен ред

13/09/2017 - 12:48 202 прегледи
Одбиено барањето на ВМРО-ДПМНЕ, Законот за употреба на јазиците да биде тргнат од дневен ред