Македонски ученици освoија медали на Балканската и на Европската олимпијада по информатика - А1он
Почетна Македонија Македонски ученици освoија медали на Балканската и на Европската олимпијада по информатика
Македонија

Македонски ученици освoија медали на Балканската и на Европската олимпијада по информатика

13/09/2017 - 10:37 58 прегледи
Македонски ученици освoија медали на Балканската и на Европската олимпијада по информатика